24x7.lt
Ryškus pagurklis: stebuklingi serumai - ne išeitisTiems, kuriuos gąsdina chirurginės operacijos, bet norisi patobulinti savo išvaizdą, rekomenduojama rinktis neinvazines procedūras. Kai kurioms iš jų pakanka vos kelių valandų, joms atlikti nereikia imti ilgų nedarbingumo atostogų. „Veido atjauninimo procedūros be skalpelio turi daug pliusų prieš chirurgines operacijas - estetiniu atžvilgiu nepalieka randų ir nėra ilgo skausmingo gijimo laikotarpio, o rezultatai išlieka kelis mėnesius, taip pat finansiškai labiau prieinama daugeliui žmonių“, - savo mintimis dalijosi medicinos kosmetologė Diana Bekasėnė.
daugiau
Veido masažas - efektyvi priemonė prieš raukšlesDauguma žmonių rūpinasi savo kūnu, sportuodami stiprina kūno raumenis, tačiau veido raumenis dažnai pamiršta. Norint išlaikyti jauną ir stangrią veido odą, ją taip pat reikia mankštinti ir tinkamai prižiūrėti. Tad ne paslaptis, kad efektyviausios priemonės veido raumenims stiprinti yra veido masažas. "Nuolat ir tinkamai atliekamas veido masažas pagražina odą, išryškina dailius bruožus, grąžina jaunystę ir odos skaistumą", - sako masažo specialistė Diana Bekasėnė.
daugiau
Kaip prižiūrėti ir pagražinti nagus rudens ir žiemos sezonuRudeniui jau galime pamojuoti ranka – į Lietuvą atkeliauja žiema, kurią kiekviena moteris norėtų pasitikti su gražiomis, šalčio ir žvarbumos nenualintomis rankomis, kurios būtų papuoštos gražiu manikiūru. Kaip prižiūrėti rankas ir nagus žiemos sezonu ir kokį manikiūrą pasirinkti šių metų rudens–žiemos sezonui pataria mažų kainų vaistinių tinklo „Camelia“ tinklo vaistininkė Jurga Juknevičienė.
daugiau
Kaip atpažinti, kada odai trūksta drėgmės?Odos dehidratacija, kitaip – drėgmės praradimas – vargina ne vien turinčius sausą odą. Drėgmės gali trūkti ir kitiems odos tipams: dažnas nustemba sužinojęs, kad riebi, aknės kamuojama oda gali būti ir stipriai išsausėjusi. Tad kaip atpažinti, ar odai trūksta drėgmės, kaip pasirinkti tinkamas drėkinamąsias priemones ir išvengti nemalonių išsausėjimo pasekmių?
daugiau
Vakuuminis masažas ir jo nauda žmogaus organizmuiVakuuminis masažas pasiūlymi įvairiausia nauda žmogaus organizmui – jis puoselėja ne tik grožį, bet ir sveikatą. Visiems puikiai žinoma, jog šio masažo dėka naikinamas celiulitas, tačiau jis taip pat naudingas sergant peršalimo ligomis, uždegimais, turint problemų su stuburu, skausmo bei patikinimo mažinimui ar traumų profilaktikai.
daugiau
Gydytoja pataria: kaip natūraliai sugrąžinti odai jaunystęGrožio procedūras atliekantys gydytojai teigia, kad pacientus darosi vis sunkiau kuo nors nustebinti. Naujos technologijos vis plačiau apgaubia grožio sritį, todėl atsiranda dar naujesnių ir patogesnių būdų, galinčių prisidėti prie odos puoselėjimo. Gydytoja dermatovenerologė Renata Kliunkienė pasakoja apie procedūrą, kuri lengvai pašviesina veido odą ir lygina raukšles.
daugiau
Augalas, jau 5 tūkst. metų padedantis puoselėti odos ir plaukų grožįŽmonės apie alavijų naudą žinojo jau prieš 5 tūkst. metų. Šis augalas turi daugiau kaip 200 aktyvių komponentų, įskaitant vitaminus, mineralus, fermentus bei riebalų rūgštis, ir yra naudojamas įvairiems vaistams gaminti. Siūlome namuose susimaišyti keletą veiksmingų produktų plaukams, kūnui ir veidui.
daugiau
Odos priežiūra šaltuoju metų laiku: pataria kosmetologėSiekiant tinkamai pasirūpinti tiek veido, tiek kūno oda, svarbu suprasti, kokį reikšmingą vaidmenį ji atlieka. Svarbiausia odos paskirtis – saugoti mūsų organizmą nuo išorinių dirgiklių ir žalingų medžiagų – žvarbaus vėjo, šalčio, karščio ir saulės spindulių, kenksmingų cheminių medžiagų, mus supančių bakterijų. Jei odą prižiūrėsime tinkamai, tikėtina, kad organizmas bus apsaugotas nuo sunkių sveikatos sutrikimų ateityje, o mes džiaugsimės gražia ir sveikai atrodančia oda. Apie odos priežiūrą šaltuoju metų laiku pasakoja kosmetologė Vaida Galvanauskaitė.
daugiau
Vyrų odos problemos: kaip su jomis tvarkytis?Kaip išlaikyti odą sveiką ir gražią? Šis klausimas aktualus ne tik moterims, bet ir vyrams. Tiesa, moterys labiau linkusios domėtis odos priežiūra ir skirti jai daugiau dėmesio. Vyrai, priešingai, susidūrę su odos problemomis dažnai nežino, ką daryti. Jiems padėti gali kelios paprastos, tačiau labai svarbios kasdienės taisyklės.
daugiau
Norite atsikratyti priauginamų sruogų? Štai ką turite žinotiDaugelis moterų pasvajoja apie ilgus, žvilgančius plaukus. Toms, kurioms sunku užsiauginti savus, prisiaugina – juk šiuolaikinės technologijos leidžia daryti tikrus stebuklus. Tačiau po tokių procedūrų plaukams reikia poilsio. Nusprendusios atsisakyti priaugintų plaukų, turėtumėte žinoti, kad kelis mėnesius natūraliems plaukams prireiks išskirtinės priežiūros.
daugiau
141 - 150 iš 793 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  11 12 13 14 15 16 17 18 19 20  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke